Mi kreiramo vaše web stranice. Spoj kreativnih mogućnosti i tehničkih vještina našeg tima, donosi Vam najbolje interaktivno web dizajn rješenje.

Web
Development

Web dizajn je planiranje i izrada web stranica. Taj proces uključuje informacionu arhitekturu, korisničko okruženje, strukturu stranica, navigaciju, izgled, boje, fontove i slike. Sve ovo je u kombinaciji sa načelima dizajna za stvaranje web stranice koja zadovoljava ciljeve vlasnika i dizajnera.

Mobilni
Dizajn

Sve više posjetilaca na sajtove dolazi sa mobilnih uređaja. Usljed toga, pretraživač Google lošije rangira stranice koje nisu prilagođene za mobilne uređaje.

Pokretni
Dizajn

Pokretni grafički dizajn je polje u nastajanju koje kombinira pokret i grafičke medije. Pokretni mediji uključuju discipline kao što su animacija , film i zvuk. Grafički mediji uključuju discipline kao što su grafički dizajn, ilustracija, fotografija i slikarstvo. Definirajuća kvaliteta medija pokreta je promjena koja se događa tijekom vremena.

Dizajn korisnickog
iskustva

UX dizajn se odnosi na izraz „dizajn korisničkog iskustva“ (User experience), dok UI (User interface) označava „dizajn korisničkog interfejsa“. Oba elementa su ključna za biznis i marketing pa kao takvi blisko sarađuju. Ali, uprkos njihovoj koherenciji, same uloge su prilično različite i odnose se na različite discipline dizajna.

Dizajn korisničkog
interfejsa

UI u UI dizajnu predstavlja korisnički interfejs. Sam korisnički interfejs predstavlja grafički izgled aplikacije. Sastoji se od dodataka na aplikacijama ili web stranicama uz pomoć kojih kornisnici mogu da imaju interakciju sa istima. Na primjer, tekst koji čitaju da uvećavaju, povećaju slike, razni klizači, polja za unos podataka i svih ostalih stavki s kojima korisnik komunicira

UI Kit i 3D
Dizajn

3D modeli su matematičke reprezentacije, date kao kolekcije podataka o tačkama u 3D prostoru i drugih informacija, koje računar interpretira u virtuelne objekte, iscrtavajući ih na ekranu.

Ko smo mi?

Mi smo dinamičan tim kreativnog dizajna i razvoja

Naš tim web programiranje dovodi do savršenstva. Kroz naše web programiranje platformi za stranice ostvarite velike uspjehe i znatno povećajte prihode.

O nama